PITEÅ TRÄDFÄLLNING

Pitholms Lyft & Traktor, PLT har nu lagt ner verksamheten och jag har tagit över stubbfräsningen. Jag erbjuder även trädfällning, sektionsfällning från skylift samt bortforsling.

Ring oss idag! 0738-44 30 75

BEHÖVER DU HJÄLP MED
TRÄDFÄLLNING OCH STUBBFRÄSNING I PITEÅ?

Då har du kommit rätt. Jag hjälper dig gärna med:

 • trädfällning
 • bortforsling av ris och stockar
 • stubbfräsning

RUT-avdraget gör det extra förmånligt att anlita mig. 50% av arbetskostnaden dras av för dessa tjänster och jag sköter allt med Skatteverket.

Jag erbjuder ett kostnadsfritt prisförslag för dig som bor i Piteå och byarna runt omkring så tveka inte utan hör av dig idag!

För din säkerhet så är jag utbildad och certifierad som trädfällare med motorsågskörkort nivå A,B,C,E (S,V) samt ansvarsförsäkrad. Företaget drivs som aktiebolag med säte i Piteå Kommun.

– Johan Strand

Tjänster

Vad vi erbjuder

Trädfällning

Vi innehar motorsågskörkort nivå A,B,C,E (S,V) och utför traditionell och avancerad trädfällning samt sektionsfällning med skylift.

STUBBFRÄSNING

Bandit 2550 är en stark fjärrstyrd stubbfräs som med sin fyrhjulsdrift tar sig skonsamt fram. Med den klarar vi stubbar i alla storlekar.

Bortforsling

Vi ordnar bortforsling av allt material, ris och stamdelar från gården när fällningen är klar

RUT-AVDRAG

Det förmånliga RUT-avdraget för dessa tjänster innebär att 50% av arbetskostnaden dras av. Det gör det extra förmånligt att anlita oss.

Vår arbetsprocess

Piteå Trädfällning jobbar med kunden i fokus samt att alltid sätta säkerheten först. Vi gör nästan alltid hembesök för att bedöma träden på plats, hur fällning samt arbetet runt omkring kommer att läggas upp. Offerten du får innehåller information om tillvägagångssätt, tidsangivelse när arbetetet ska utföras samt priser. Trädfällning är trots allt ett riskarbete men målet är att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss.

N

Samla information

Först samlar vi all information vi behöver för att kunna lämna ett prisförslag. Adress, vilka träd eller stubbar det gäller samt vilka tjänster du vill ha hjälp med..

Design & Planering

Sedan tittar vi på träden på plats samt för en dialog med dig som kund och lämnar därefter ett prisförslag.

Utförande

När du godkänt offerten planeras arbetet in tidsmässigt samt anpassas slutligen efter väder och vind. Vi jobbar och planerar normalt sett veckovis.

Fakturering

Slutligen när arbetet är utfört och klart så fakturerar vi dig.

Omdömen

Från våra kunder

Över förväntan

Hade tre träd på stugtomten som behövde tas ner och dessa var i ett ”trångt” läge mellan stugor och kablar.
Johan var dit dagen efter för att bedöma läget och veckan efter var de nere. Supersnabb service och respons på funderingar.

Christer T

2024-03-27

Trädfällning

Super bra, den stora tallen smidigt och bra nedkapad

Fredrik Persson

2024-03-23

Stora tallar nära hus

Mkt bra och proffsigt arbete, anlitar definitivt igen om behov uppstår.

Lars-Gunnar Omberg

2024-03-19

Stubbfräsning

Snabbt och proffsigt utfört! Jag är väldigt nöjd!

Mikael Rönnbäck

2023-10-26

Trädfällning

Tummen upp! Gjorde ett toppenjobb.

Ulf Sjöberg

2023-10-25

Trädfällning & stubbfräsning

Vi är mycket nöjda med utfört arbete, toppbetyg 10/10. Kan verkligen rekommenderas.

Anders Wiksten

2023-10-25

Vi har erfarenhet av fällning av: -björkar, -tallar, -cembratallar, -granar, -rönnar, -asp, -pilträd, -silverpilar, -ekar, -lärkträd, -poppel. Vi erbjuder dessutom effektiv stubbfräsning samt städning efter utfört arbete.
– PITEÅ TRÄDFÄLLNING –

Letar du efter ett företag som kan plocka bort oönskade träd?

Kanske planerar du att bygga ut, bygga nytt eller vill få in mer ljus på tomten. Vi jobbar uteslutande med gårdsfällningar nära befintliga hus. Varje trädfällning är olika och vi jobbar därför med fast pris på trädfällning inom Piteå Kommun.

Ring idag

KONTAKTA OSS

  Vi har erfarenhet av fällning av: -björkar, -tallar, -cembratallar, -granar, -rönnar, -asp, -pilträd, -silverpilar, -ekar, -lärkträd, -poppel.” Vi erbjuder dessutom effektiv stubbfräsning samt städning efter utfört arbete.
  Snabblänkar
  Om oss
  Tjänster
  →arbetsprocess
  omdömen
  Kontakta oss
  0738-44 30 75
  info@piteatradfallning.se
  Roknäsvägen 8, 946 31, Roknäs